Μενού
Μενού

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ

H εταιρεία Tank Cleaners – Καθαρισμοί Δεξαμενών, δραστηριοποιείται στον καθαρισμό δεξαμενών πετρελαίου σκαφών και κατ’επέκταση δεξαμενών γεννητριών, καυστήρων, φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και δεξαμενών βιομηχανικών και αγροτικών μηχανημάτων. Γενικά, σε κάθε είδους δεξαμενή που αποθηκεύει πετρέλαιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ

Τα φίλτρα αφαιρούν τα σωματίδια και το νερό αλλά δεν αποφεύγεται με αυτά η αστάθεια της χημικής σύνθεσης του πετρελαίου, ενώ η χρήση συχνών πρόσθετων χημικών μπορεί να προξενήσει σοβαρή ζημιά στον κινητήρα.

Το αυτόματο σύστημα καθαρισμού δεξαμενών πετρελαίου αντιστρέφει τη διαδικασία της διάσπασης του πετρελαίου, επαναφέροντας τη σωστή καύση και προστατεύοντας τα φίτρα και τη δεξαμενή από τη δημιουργία λάσπης. Συγχρόνως βελτιώνει την καύση του κινητήρα και μειώνει την κατανάλωση ενώ συγχρόνως επαναφέροντας το πετρέλαιο στην αρχική του ποιότητα.

 

 

Ο ΚΙΝΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ:

Στις μαρίνες για τον καθαρισμό όλων των δεξαμενών πετρελαίου των σκαφών χωρίς την ανάγκη αφαίρεσής τους ή την ανέλκυση του σκάφους.

Σε μεγάλες δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όπως για παράδειγμα σε γεννήτριες έκτακτης ανάγκης και σε δεξαμενές καυστήρων κτιριών κ.λ.π

Για τα μεγάλα βιομηχανικά, αγροτικά μηχανήματα, μηχανήματα έργου καθώς και για τις δεξαμενές λεωφορείων, φορτηγών κ.λ.π.